Vuohenjuusto sellaisenaan on todella hyvää, mutta miten siitä saa vielä parempaa; paista juusto pannulla pinnalta ruskeaksi ja sisältä aavistuksen verran pehmeäksi. Tällä kertaa paistetun vuohenjuuston kaveriksi pääsi mansikka ja himskatin hyvää oli! Varaa vuohenjuustoa alkuruuaksi pala per henkilö.
2 palaa vuohenjuustoa (n. 1,5 cm paksuiset palat)
rucolaa
mansikoita
juoksevaa hunajaa
Laita rucolaa lautasille ja sen päälle mansikkaa siivutettuna.
Paista vuohenjuustopalat kovalla lämmöllä joko grillissä tai teflonpaistinpannulla (hiiligrillissä en lähtisi suoraan ritilän päällä testaamaan) parin minuutin ajan pari kertaa kääntäen.
Nosta vuohenjuustonpalat salaatin päälle, purista pinnalle hunajaa ja nauti!
#alkuruoka #vuohenjuusto #mansikka #gluteeniton #helppoajahyvää