4 oranssia paprikaa (tai mitä väriä nyt tykkäätkin käyttää)
1 l kanttarelleja (tai muita tuoreita sieniä) tai
2 pientä prk Sauvon sienikuutioita
1 sipuli
1 pkt pekonisiivuja ja/tai savustettua pekonia
vuohenjuustoa (tai juustoraastetta)
Laita uuni kuumenemaan 200 asteiseksi. Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet. Aseta puolikkaat leivinpaperille uunipannulle.
Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja laita palat kylmälle pannulle. Puhdista ja paloittele sienet jos käytät tuoreita sieniä, mikäli käytät purkkisieniä, kaada ylimääräinen neste pois. Kuori ja hienonna sipuli. Kun pekoni on hieman ruskistunut ja siitä on irronnut rasva, lisää pannulle sienet ja sipuli ja paista niitä kunnes suurin osa sienistä irronneesta nesteestä on haihtunut.
Leikkaa vuohenjuusto reilun sentin paksuisiksi kiekoiksi (älä pilko tai silppua).
Täytä paprikat sieniseoksella ja lisää täytteen päälle pala tai kaksi vuohenjuustoa (riippuen paprikan koosta). Jos et välitä vuohenjuustosta, ripottele pinnalle pelkästään juustoraastetta. Paista paprikoita uunissa kunnes juusto on saanut kauniin värin pintaan, tähän mennee n. 10 – 15 min. uunin tehokkuudesta riippuen. Tarjoile salaatin kanssa ja nauti!
#paprika #täytettypaprika #vuohenjuusto #pekoni #sienet #kanttarelli #gluteeniton #laktoositon #alkuruoka #pääruoanlisuke #pääruoka