Minna oli tehnyt ihanan pääsiäisenkeltaisen juustokakun ja paljasti kakun ainesosat blogini facesivulla. Sain luvan laittaa ohjeen myös blogiin, joten tässä juustokakkufaneille uutta testattavaa. Kiitos Minna reseptistä! 🙂 Hyväksi todetut reseptit ovat aina tervetulleita! 🙂
Pohjassa:
250 g kaurakeksejä ja
100 g voita
päälle 2 prk sitruunarahkaa
1/2 sitruunan mehu,
prk kermaa (vaahtona),
vähän vanilliinisokeria + sokeria ja 4 liivatelehteä.
Päälle tuli 2 pss mangososetta (varmaan vastaavaa kuin esim. piltti), 1,5 liivatelehteä ja sulatetusta suklaasta koristeet.
Tein stiplun ja käytin fazun sinistä, oli liian juoksevaa, kannattaa käyttää tummaa suklaata (koristeista olin ajatellut tehdä reunoille pajunoksia, mut maitosuklaa on vähän juoksevanpaa niin tuli siksakkia…). Kerman sijaan oon joskus käyttänyt tuorejuustoa.